För dig som skaffat elbil

Marknaden för elbilar växer ständigt och utvecklingen av dem går även den framåt. Tack vare det blir bilarna snyggare, mer effektiva och har en ännu mindre klimatpåverkan. När priserna på bensin och diesel dessutom skjuter i höjden är det ännu fler som väljer elbil.

Planera laddningen

Till skillnad från en ”vanlig” fossildriven bil kräver ett köp av en elbil lite mer planering. Du vill undvika att ställa bilen hemma med låga batterier och inte kunna köra iväg nästa morgon.

Därför är det egentligen bara logiskt att se till att du har en egen laddstation till din elbil. Du kan gå in och läs mer på nätet så får du all information du behöver. Dessutom får du hjälp från konsultation till installation, du behöver bara boka in en tid så kommer de och fixar allting åt dig. På så sätt kan du njuta av annat, doften av ny bil, till exempel.

Sänk elkostnaderna

När du installerar en laddstation hemma gör du dig själv en tjänst eftersom du kan ladda bilen över natten när elpriset generellt är lägre. Det här är faktiskt något som systemet räknar ut själv och laddar din bil när kostnaden är som lägst. Du kan dessutom öka värdet på din bostad tack vare installationen.